-

på kvällen tänker jag, ja men imorgon går jag en långpromenad!
nu har jag vräkt i mig två muffins istället.
det är sol ute hanna!!!!!


100421

jag vaknade av en oro och osäkerhet.
visst låg jag i sängen, jag kände igen rummet.
jag drömde att jag upplevde en tsunami inatt,
jag överlevde men har inte hämtat mig riktigt än..



hela livet var en helg

min helg har varit helt toppen!

fredagen startade med promenad, fika, busfrön, glädje, bokstaveras också  m i n a     g r a n n a r.
på kvällen var det ett gäng kompisar, tacos och spel som gjorde min fredag fulländad.

lördagen klev trädgårdsnissen i mig fram då vi åkte ut till kenny's far o hans frus hus. frus hus haha.
vi var sex stycken duktiga unga själar som drattade runt i trädgården och som tack för vårt idogta jobb fick vi mycket god mat * 2 serverat.

söndagen väckte mig med droppar av besvikelse. jonas drog till jobbet på morgonen och jag smygtittade ut genom persiennerna. oh shit sherlock! det regnar. men jag förlitade mig till min planering efter yr.no's väderprognoser. dagens planer behövde inte omgrupperas. vackra sofie dök upp och vi drog en läjets speciale och en promenad längst kustlinjen vid ankaret. lagade mat och njöt av sällskapet så exalterade att det frigjordes ett och annat glädjeutbrott, fnatt..

söndagskvällen som satte stopp för helgen, gav mig ett slut som stavas ost och kex, millenium, världens bästa jonas.



vår, vår är här

himlen är blå, solen är framme, naglarna målas fräscht blått, conversen trivs på de torra gatorna, rabatterna börjar fyllas med liv och färger, de nyinköpta solglasögonen pryder min näsa.

GUD VA JAG ÄLSKAR VÅR!


upprörd

när man skall beskriva vad som är manligt är det ju, en händig man med arbetsbyxor, gärna bar överkropp o ett sexpack. det är ju manligt om något?!

på wic matchen igår (som alla andra matcher) brukar det vara björn borg girls som dansar, igår var det ett inslag i sista pausen med björn borg boys! ser man på!
pojkar i kalsonger o tshirt, dansande på planen..

jag hade två tonårskillar bakom mig, med kommentarer som gud va bögigt, shit dom ska dansa, då vill inte jag se på. nämen gud dom är ju så gay.

de där tonårsgrabbarna satt kvar o såg hela uppträdandet....

även om överlag vi dömer manligheten i hur killar klär sig och hur dom rör sig, och vad dom jobbar med (!) så har vi olika definitioner över vad manligt är. jag skall inte sticka under stolen med att jag tycker en karlakarl är en brandman.

försvarsmekanismen med att säga gay varannan sekund i 3 heeela minuter, men ändåså sitta kvar igenom hela uppträdandet får mig nästan att spy. två osäkra tonårskillar försöker vara så grabbiga som dom bara kan. med att intala sig själv och alla andra stackars jävlar runt omkring dem att de inte äääär bögar.

jag blir bara så arg, nu håller jag  käften och applådera för kalsongkillarnas prestationerna istället!

bruuuum

JAHOU!

jag har en ny pärla, det gjorde min påsk!