.

jag är kär i en borderline, finns inga gränser som jag inte kunde tänka mig att spränga, för att få vara med dig.

fredagens schema förkortades till 8.30-10. på fredag får jag sommarlov. jag har klarat ett helt år! med allt som det året fick med mig så klappar jag mig själv på axeln, stolt! jag har presterat stordåd!

nu står någon ny variant av tacopaj i ugnen. jag skall snart iväg på möte hela eftermiddagen. fy!!




.

jag vill verkligen inte! men jag får acceptera det ändå. jag vill inte. snälla snälla. ååååååååååååååååååååh!

.

jag vet inte om det är för att man är ganska ny i gamet, (fast jag har snart varit högskolestudent i ett år) eller om det är så att man får sjukt konstiga direktiv till vissa uppgifter. högskola är högskolenivå, det skall inte ges material och litteratur det förstår jag. det innebär mer eget ansvar, det har jag förstått. men för att kunna lösa uppgifter som skall in känner jag att jag typ är knäpp när jag läser instruktionerna.

om jag bara hade lite mer aning om själva rapporten så hade det nog gett mig mer motivation, intresse och engagemang. jag saknar allt det där nu..

en skön helg

det var skönt att första vfu-veckan innehöll 4 dagar, som sedan skulle följas av en vecka eget arbete på schemat. i fredags när jag kom hem stekte jag lite, vi lagade god grillmat a la årnäs som vi alltid gör när vi vill lyxa till det. i lördags inhandlade vi gott kött på årnäs, vi solade oss, jonas blev brun jag blev såklart röd. men det har lagt sig nu! efter det så kom potnus och louise, vi började spela kubb på baksidan. sedan dök jenny o kenny upp, vi spelade några kubbomgångar i det underbara vädret! sedan åkte vi och köpte tillbehör till köttet.

kvällen var precis sådär som jag älskar, och njuter av till 100%. vi åt grillat gott kött, hemmagjorda klyftpotatisar, grillad sparris, beasås, sallad. efterrätt bjöds på varm grillad banan med choklad + vaniljglass. vi drack riktig champagne och spelade spel. jag älskar såna kvällar!

igår stekte vi lite igen, sen åkte vi och bunkrade upp med nässpray o tabletter för visst är det två i den här lägenheten som inte riktigt gillar våren av en egenskap, den är full med bös som får oss att nysa, snora och klia!

nu skall jag tillbringa hela dagen framför datan/blocket (beroende på om jag ska försöka mig ut, om det är varmt nog) och skriva ihop en sjuk observationsrapport. den skall kunna vara en vetenskaplig grund så någon forskare skall kunna observera samma ämne som mig, ja jo känn ingen press på den eller så.